Boliari-Travel
tsarevec

Beste bezoeker, reiziger,
Warm welkom op de website van Boliari Travel. Wij zijn een reisorganisatie die speciaal is gericht op de persoonlijke wensen van de deelnemers. Wij organiseren reizen, die een unieke selectie van cultuur, traditie en erfgoed van Bulgarije bieden. Uiteraard maakt u kennis met de echte Bulgaren en Bulgaarse gewoonten zoals de doorsnee toerist niet ervaart. De reizen worden georganiseerd vanuit Nederland met een Nederlandse-Bulgaarse begeleiding ter plaatse. U geniet met volle teugen zoals dat alleen kan op een reis met een persoonlijke begeleiding.
Bulgarije is misschien een onbekend land voor u! Daarom willen wij u via deze website kennis laten maken met het land. Op onze site kunt u handige informatie vinden zowel over Bulgarije als over reizen naar Bulgarije. Onze reizen bestaan uit 2 thema’s: rondreizen en spa & wellness.
Laat de ontdekkingsreis van het authentieke Bulgarije beginnen! Neem de tijd om de verhalen te lezen, naar de muziek te luisteren, de foto’s te bekijken en dan komt u in de ban van Bulgarije.

Yoana Savova

Boliari Travel

Video
.
Holiday packages
.

Roundtrip Bulgaria – 10 days

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

.

Roundtrip Bulgaria 8 days

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

Wellness & Beauty – 4 days

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

.